Εκδήλωση για την αδελφοποίηση του Εσπερινού Γυμνασίου Λευκωσίας με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καλαμάτας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δια Βίου Μάθησης Καθηγητή Κωνσταντίνου Κουσκούκη

Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, στις 6.00 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την αδελφοποίηση του Εσπερινού Γυμνασίου Λευκωσίας με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καλαμάτας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δια Βίου Μάθησης Καθηγητή Κωνσταντίνου Κουσκούκη.

Η εκδήλωση αυτή είναι ένα μεγάλο βήμα για τη στενότερη συνεργασία των δυο σχολείων καθώς και η ανταλλαγή εμπειρίας στη λειτουργία και ανάπτυξη της δια βίου μάθησης. Με αυτή την παρουσία του στην εκδήλωση ο Γ.Γ. θέλησε να τονίσει τη στρατηγική σημασία που δίνει πλέον η Ελλάδα στη δια βίου μάθηση, αλλά και την προσπάθεια που γίνεται για συστηματοποίηση της δωρεάν παροχής εκπαίδευσης και κατάρτισης στους ενήλικες πολίτες της χώρας.

Πέρα από τους στόχους της δια βίου μάθησης, η αδελφοποίηση των δυο σχολείων θα συμβάλλει στη γνωριμία και την επαφή εκπαιδευτικών και εκπαιδευομένων της Λευκωσίας και της Καλαμάτας.
 

copyright 2012 © | ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ