Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δια Βίου Μάθησης Καθηγητή Κωνσταντίνου Κουσκούκη πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας της Καλλιθέας

Την Τρίτη, 24 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την 188η επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας, από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας της Καλλιθέας, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Ευρώπη: άνοιξη 2009».

Θέμα της εκδήλωσης που τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Δια Βίου Μάθησης Καθηγητής Κωνσταντίνος Κουσκούκης, ήταν η κοινωνική σημασία της Επανάστασης του 1821».

Ο ΓΓ στον χαιρετισμό του αφού επεσήμανε το σημαντικό έργο που επιτελείται από τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, τόνισε στους παρευρισκομένους την ανάγκη να αντλήσουμε διδάγματα από την Επανάσταση του 1821, με βασικότερα όλων την εθνική ομοψυχία και την πίστη στους εθνικούς στόχους.

Η εκδήλωση, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον τοπικών φορέων και πλήθους κόσμου, απέδειξε το στενό σύνδεσμο που μέρα με τη μέρα δομείται ανάμεσα στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας και τις τοπικές κοινωνίες.
 

copyright 2012 © | ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ