Ο Γενικός Γραμματέας Δια Βίου Μάθησης και Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Δ.Β.Μ. Καθηγητής Κωνσταντίνος Κουσκούκης κεντρικός ομιλητής σε εσπερίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με θέμα «Η δια βίου μάθηση σε επαγγελματίες»

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γενικός Γραμματέας Δια Βίου Μάθησης και Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Δ.Β.Μ. Καθηγητής Κωνσταντίνος Κουσκούκης σε εσπερίδα με θέμα «Η δια βίου μάθηση σε επαγγελματίες» που διοργανώνει την Πέμπτη, 19 Μαρτίου, στις 7.30 το βράδυ, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΕΘ (Αριστοτέλους 27, 1ος όροφος).

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι εκπαιδευτικές δράσεις που οργανώνει το ΕΕΘ σε συνεργασία με τη γενική γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Εθνικό Επιμελητηριακό Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών και Επιχειρηματιών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 
19:00 Υποδοχή καλεσμένων
19:30 Έναρξη
19:45 Ομιλία Γενικής Γραμματέως Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε. κ. Στήβης Σιωζοπούλου
19:55 Ομιλία Προέδρου Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλη Ζορπίδη
20:15 Ομιλία του Γενικού Γραμματέα Δια Βίου Μάθησης και Προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Δ.Β.Μ. Καθηγητή Κωνσταντίνου Κουσκούκη με θέμα: «Η Δια Βίου Μάθηση σε Επαγγελματίες»
20:30 Λήξη ημερίδας

 

copyright 2012 © | ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ