Πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2006, στην Κομοτηνή, με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή της Διά Βίου Εκπαίδευσης των Ενηλίκων στην Ψηφιακή Σύγκλιση της Χώρας…

Δελτίο Τύπου
 

Πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2006, στην Κομοτηνή, με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή της Διά Βίου Εκπαίδευσης των Ενηλίκων στην Ψηφιακή Σύγκλιση της Χώρας με τους Εταίρους της στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ ομιλητής ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Γενικής Γραμματείας Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Γ.Γ.Ε.Ε.) του Υπ.Ε.Π.Θ., κ. Κωνσταντίνος Τσαμαδιάς.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, επιδόθηκαν «Πιστοποιητικά Επιμόρφωσης» σε εκπαιδευθέντες σε προγράμματα πληροφορικής της Γενικής Γραμματείας Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Σημαντικός αριθμός εκ των εκπαιδευθέντων ήταν μουσουλμάνοι, γεγονός που αναδεικνύει αφενός το ενδιαφέρον τους για τις εξελίξεις στον τομέα των νέων τεχνολογιών, αφετέρου τη συστηματικότερη και μαζικότερη παρέμβαση της Γ.Γ.Ε.Ε. στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού της χώρας.

copyright 2012 © | ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ