3.6. Κατατάξεις

Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη, 09 Μαΐου 2013 Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013 Ημερομηνία Δημοσίευσης

1. Με αποφάσεις της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. απόφοιτοι Ι.Ε.Κ. είναι δυνατό να κατατάσσονται σε εξάμηνο κατάρτισης άλλης ειδικότητας, του ίδιου τομέα.

2. Οι απόφοιτοι που επιθυμούν κατάταξη υποβάλλουν σχετική αίτηση και τη Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης στο Ι.Ε.Κ. αποφοίτησής τους, δύο φορές το χρόνο και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της παραγράφου 3.1.3, που εκδίδεται από τη Γ.Γ.Δ.Β.Μ.

3. Η κατάταξη αποφοίτων δεν γίνεται για συγκεκριμένο Ι.Ε.Κ. αλλά για συγκεκριμένη ειδικότητα, σύμφωνα με τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στους οδηγούς σπουδών.

4. Η εγγραφή τους στο Ι.Ε.Κ., που την προσφέρει, γίνεται από τους ίδιους, εντός πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία έναρξης της κατάρτισης και εφ’ όσον υπάρχουν κενές θέσεις.

5. Οι αποφάσεις κατάταξης αποφοίτων άλλων ειδικοτήτων παύουν να ισχύουν στην περίπτωση που υπάρχει τροποποίηση ή αλλαγή του αναλυτικού και ωρολογίου προγράμματος της ειδικότητας.

 

 

Σχόλια   

 
+4 #2 ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 17-05-2013 13:31
Είναι σημαντικό να εξορθολογιστεί το ποσό των διδάκτρων που θα πληρώνουν οι καταρτιζόμενοι από κατάταξη αποφοίτων εφόσον παρακολουθούν συνήθως λιγότερες Θ.Ε. από τις προβλεπόμενες στον οδηγό σπουδών κυρίως στα 2 πρώτα εξάμηνα.
Παράθεση
 
 
+3 #1 ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 17-05-2013 09:20
Με την κατάταξη συμβαίνει πολλές φορές να απαιτείται η παρακολούθηση ενός (1) μαθήματος ανά εξάμηνο, οπότε ο ενδιαφερόμενος για λίγα μαθήματα να χρειάζεται 4 εξάμηνα. Να δοθεί η δυνματότητα ταυτόχρονης παρακολούθησης δύο μαθημάτων δύο διαφορετικών εξαμήνων (κυρίως 1ου, 2ου,) εάν τα μαθήματα δεν είναι αλυσίδα, έτσι ώστε να ολοκληρώνει συντομότετα τις σπουδές του. Ενδεχομένως, η κάθε περίπτωση να εξετάζεται χωριστά μετά από αίτηση από το αρμόδιο Τμήμα της ΓΓΔΒΜ.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

copyright 2012 © | ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ